Firmaprofil


Sølvsmykker.com er anden generation i handlen med smykker. Det startede med salg af smykker og tøj fra en butik i Frederiksgade på strøget i Århus. Butikken er i dag solgt og nu foregår salget af smykker overalt i Danmark på markeder som Vorbasse, Egeskov og Hillerød. Herudover har de solgt smykker fra Rosengårdscentret til jul gennem mange år.

Formålet med Internet butikken er blandt andet at give de faste kunder mulighed for at handle deres foretrukne smykker hele året, og ikke kun når der er et marked i deres lokalområde.

Alle smykker er fremstillet i sterling sølv hvis ikke andet fremgår. Smykkerne er for en dels vedkomne egne designs som fremstilles hos producenter af smykker. Der foregår i den forbindelse en omhyggelig kontrol med kvaliteten af de smykker som produceres. Vi lægger vægt på at smykkerne lever op til den kvalitet, vi selv forventer, når vi køber en vare.

Vi ønsker at levere præcist og hurtigt til dig som kunde, således at Dine forventninger bliver opfyldt. Vi vil beskrive og vise smykkerne efter bedste evne, så den varer du som kunde modtager, er i overensstemmelse med de billeder som vises på siden.

Inden du kan købe et smykke hos os skal du oprette dig som kunde. Det er for at sikre at vi har din korrekte adresse så vi sender smykkerne til dig uden omveje og uden forsinkelse. De oplysninger du indtaster, er ikke tilgængelige for andre, og de bliver behandlet med den nødvendige fortrolighed.

Afhængigt af beløbet du køber for pålægges et administrationsgebyr som dækker udgifter til forsendelse. Det er de eneste udgifter udover smykkets / smykkernes pris som tillægges ordren. Se i øvrigt mere i vores handelsbetingelser.

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, via mail eller telefon såfremt du måtte have spørgsmål.