Handelsbetingelser


Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for sølvsmykker ved køb af produkter i sølvsmykker`s netbutik. Sølvsmykker overholder naturligvis dansk lovgivning samt reglerne som er gældende for at blive godkendt af PBS.

§ 1. Sølvsmykker`s almindelige salgs- og leveringsbetingelser
Nedenstående almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse ved ethvert køb af produkter i sølvsmykker`s netbutik. Fravigelse af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er kun gyldige med sølvsmykker`s skriftlige accept.


§ 2. Køb af produkter i sølvsmykker`s netbutik
Aftalen om køb af produkter i sølvsmykker`s netbutik indgås på dansk eller engelsk. Kunden modtager efter bestillingen af produktet i netbutikken en emailkvittering/ordrebekræftelse til den af kunden oplyste e-mailadresse. Emailkvitteringen/ordrebekræftelsen indeholder bl.a. et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, leveringsadressen samt en oversigt over bestilte produkter. Kunden opfordres til at tage et print i papirform af den tilsendte emailkvittering/ordrebekræftelse. Aftale om køb i netbutikken anses først som endelig indgået, når sølvsmykker har registreret kundens indbetaling.


§ 3. Elektronisk kommunikation
Ved on-line køb af produkter i sølvsmykker`s netbutik accepterer kunden, at løbende kommunikation og meddelelser kan ske elektronisk til den af kunden oplyste emailadresse. Kunden accepterer, at elektroniske meddelelser således har samme juridiske retsvirkninger som meddelelser, der ikke fremsendes som elektronisk post.


§ 4. Priser/forsendelsesgebyr
Alle priser i netbutikken er i danske kroner (DKK) inklusive 25 % moms. Priser på ordretidspunktet er gældende. Eventuel told eller andre særlige afgifter betales af køber. Ved levering i Danmark ekskl. Grønland og Færøerne opkræves for tiden et portogebyr på kr. 40,00. Ved køb for mere end kr. 400,- er forsendelsen portofri.


§ 5. Betaling
Der kan betales direkte med Dankort, Visadankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron og JCB - nemt og sikkert uden risiko for misbrug, da alle kundens oplysninger bliver krypteret og således kun kan læses af kunden og pbs. Når du anvender dit betalingskort, bliver beløbet reserveret hos PBS med det samme, men beløbet bliver først trukket når vi afsender din ordre. Vi leverer desværre ikke ordrer pr efterkrav.

§ 6. Levering og transport
Sølvsmykker vil bestræbe sig på at sende varen senest 3 hverdage efter kundens bestilling er registreret. Varen vil, såvidt det er muligt, blive sendt som brev. På det tidspunkt, hvor de bestilte varer overgives til Post Danmark overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, herunder trediemands forhold, til Post Danmark. Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.


§ 7. Leveringstid
Den angivne leveringstid er omtrentlig og er med forbehold for forsinkelser. Erfarer sølvsmykker at den oplyste leveringstid ikke kan overholdes, orienteres køber herom med oplysninger om, hvornår leveringen forventes at kunne finde sted.


§ 8. Force Majeure
Følgende omstændigheder hos sølvsmykker medfører ansvarsfrihed, såfremt de forhindrer aftalens opfyldelse eller gør opfyldelsen urimelig byrdefuld. Enhver omstændighed som sølvsmykker ikke er herre over, såsom arbejdskonflikt, strejker, lock-out, krig, mobilisering, beslaglæggelse, valutarestriktioner, transporthindringer, transportforsinkelser, restriktioner af drivkraft, ildsvåde, brand, terror, manglende eller mangelfulde leverancer fra underleverandører m.v.


§ 9. Returnering/Reklamation
Sølvsmykker yder 14 dages fuld fortrydelsesret. Dvs. at du kan returnere dine varer indenfor 14 dage, regnet fra leveringstidspunktet, under forudsætning af, at varen er ubrugt, ubeskadiget samt i original emballage. Har du modtaget en defekt vare, vil varen blive ombyttet og forsendelsesomkostningerne vil blive krediteret din konto. Køber afholder selv udgifter forbundet med returnering. Medsendt returseddel bedes vedlagt ved returnering. Ønskes penge retur, vil dit tilgodehavende blive indsat på din konto så snart vi har modtaget varen retur. I øvrigt gælder de normale betingelser i henhold til købeloven. Ønskes varen i en anden størrelse eller et andet produkt fremsende vi den nye vare hurtigst efter modtagelse.


§ 10. Fortrolige oplysninger
Sølvsmykker`s netbutik er en selvstændig online butik, der ikke giver oplysninger videre til uvedkommende parter. Sølvsmykker opbevarer data fra sine kunder sikkert. Oplysninger givet i forbindelse med køb i sølvsmykker`s netbutik opbevares af sølvsmykker for at sikre en korrekt og optimal behandling af kunderne både før og efter leveringen af produkterne.

Der gives mulighed for forlænget returret såfremt købet er til en gave. Noter datoen gaven skal gives og returretten vil være gældende fra den dato.


§ 12. Forbehold
Sølvsmykker tager forbehold for trykfejl, prisfejl, farveafvigelser på billeder m.v. i netbutikken. Der tages ligeledes forbehold for moms- og afgiftsændringer, prisændringer samt udsolgte produkter. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.


§ 13.Virksomhedsoplysninger
LiNKZ Design
Brennerpasset 66
6000 Kolding
Telefon: 61 72 47 37
Email: shop@soelvsmykker.com
CVR: 32 41 18 27

§ 14. Transport af rettigheder og forpligtelser
Oplysninger, der er givet til sølvsmykker, vil kun blive brugt internt. De vil ikke blive solgt eller givet videre til trediepart.